N59

Denk mee over het Hellegatsplein

Het Hellegatsplein is het knooppunt waar de N59,  A29 en A59 op elkaar aansluiten. Verkeer van zowel de A29 als de A59 richting Goeree-Overflakkee en Zeeland komt op het Hellegatsplein bij elkaar. Het samenvoegen van dit verkeer naar één rijstrook zorgt regelmatig voor opstoppingen. Aangezien gangbare maatregelen niet leiden tot een oplossing zoeken de samenwerkende partijen daarom naar (innovatieve) ideeën die de doorstroming op het Hellegatsplein op een veilige manier verbeteren. We maken daarbij graag gebruik van de kennis en ideeën van weggebruikers.

Kent u de situatie goed en staat u op dit knooppunt regelmatig in de file? Dan heeft u misschien wel een idee dat helpt bij de oplossing van het probleem. Dat kan een aanpassing aan de weg zelf zijn, maar het mag ook een idee met een innovatief karakter zijn. Bijvoorbeeld een idee dat inspeelt op informatievoorziening in de auto. Hieronder kunt u uw idee met ons delen. U heeft hiervoor tot 27 januari 2019 de tijd. Onder de inzendingen verloten we drie VVV-bonnen ter waarde van 35 euro.

We geven alle ingediende ideeën mee in een openbare uitvraag aan marktpartijen (ondernemers). Daarmee kunnen deze partijen zich allereerst een betere voorstelling maken van de situatie. Ook willen we hen met de ideeën verder inspireren. 

 

Uitgangspunten oplossing

 

  • maakbaar en binnen een tot twee jaar uitvoerbaar
  • logisch voor de weggebruikers
  • past binnen de huidige inrichting van het Hellegatsplein
  • bij een fysieke aanpassing aan de weg moet de oplossing passen binnen de richtlijnen van het verkeersontwerp en de kaders die Rijkswaterstaat stelt aan autowegen

 

Uw bijdrageWat is volgens u het probleem op het Hellegatsplein?

Beschrijf hieronder de huidige situatie en waarom deze een probleem oplevert.

Hoe denkt u dat dit probleem opgelost kan worden?

Beschrijf hieronder uw idee (of ideeën). Het is ook mogelijk om een document (maximaal 10 mb) te uploaden.


Bestand

Code


Wilt u ook uw naam en e-mailadres met ons delen? We gebruiken dit uitsluitend voor de doelen waarvoor u hieronder toestemming kunt geven.

Naam


E-mailadres


Ja, ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens om benaderd te worden over mijn idee(ën) rondom de N59 door de samenwerkende partijen of aan deze partijen verbonden dienstverleners.

Ja, ik ontvang ik de toekomst graag de nieuwsbrief over de verbeteringen aan de N59

Ja, ik verklaar ik dat het door mij ingediende idee (de door mij ingediende ideeën) door mijzelf zijn bedacht en vrij zijn van intellectuele eigendomsrechten. Ik geef de samenwerkende partijen toestemming om dit idee (deze ideeën) te gebruiken.

> Inzenden